måndag 12 januari 2009

Mina favoriter i ordning


Börjar från vänster är bäst och fortsätter till höger vilka jag gillar mindre och mindre. Först ligger just nu dolce gabbana the one, i mitten har vi chanel chance och sist har vi paul smith, blä luktar fan vet inte vad jag tänkte när jag köpte den . . Inte alls. Älskar parfymer för det är så kul att variera och vad man känner för dag för dag. Har ni några favoriter och tipsa om ?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att det blev en favorit kussis, älskar den oxå. Pöss

Anonym sa...

Gucci eau de parfum II, ralph lauren hot, reply, älskar dem allihop!
Hej förresten =)

Elle sa...

Anna: Ja det blev helt klart favoriten! doftar ju helt underbart!

Linda W: Hej !!! :) ok jag ska lukta på Guccin.. men ralph lauren gillar inte att sitta på min hud... den doftar liksom inte så gott på mig:) konstigt det där en parfym kan ju lukta jätte gott på nån annan men när man själv har den.. inte alls lika gott?:)

*Ginastar* sa...

Men gumman,vart är D&G light blue? Snacka om att den doften påminner om vår galna år,ahaha! Måste nog skaffa den igen,den är ju underbar! Puss,& just de. Jag använder den nya doften från Lancome,Magnifique. Den är så fucking fab så man vill dricka upp den! Prova:)

Elle sa...

ja juste! Light blue hängde ju med ett x antal år haha men jag tror jag tröttna för hur mycke som jag än sprutade på så kände jag inte doften.. immun kanske? haha ja den ska jag testa! Magnifique it is for me next time! Pöss